Alapelveink

Kivitelezés
Hiszünk abban, hogy a konyhabútoroknak állniuk kell az idők próbáját. Minden egyes elemnek pontosan úgy kell kinéznie és működnie még évek elteltével is, mint amikor először lett használva. Ezen szempontokat figyelembevéve kizárólag a legjobb alapanyagokat felhasználva készítjük el bútorainkat. Minden többlet erőfeszítést megteszünk, hogy a megszabott költségek adta határok mellett a legjobb eredményeket produkáljuk vevőink teljes megelégedettsége érdekében.

Tervezés
Az első megbeszéléstől fogva, a tervezésen és a kivitelezésen keresztül amennyire csak lehetséges bevonjuk a megrendelőinket a legjobb eredmény érdekében. Mindazonáltal teljességgel biztos lehet abban, hogy olyan konyhája lesz, melyet igazán szeretni fog és otthonának egyik ékköve lesz.

Környezetvédelem
Tisztában vagyunk annak fontosságával, hogy mennyire lényeges környezetünk védelme és milyen veszélyeket hordoz, ha nem figyelünk a környezetvédelmi irányelvekre megfelelően. Ennek okán cégünk a lehető legkörnyezetbarátabb megoldásokat alkalmazza a bútorok kivitelezése során. Bútoraink maradandó alkotások, így Ön is biztos lehet benne, hogy kíméli környezetét.

Árak
Gyönyörű konyhabútorokat készítünk az Ön által megszabott költségkereten belül. Egy kis vállalkozásban dolgozunk, amely nem tart fent drága bemutató termet a belvárosban. Költségeink alacsony tartásával képesek vagyunk a piaci árakhoz képest olcsóbb árakat kínálni.