A megrendelés menete

Az egyedi konyhabútorok megrendelése előzetes, személyes egyeztetés alapján történik nagykanizsai irodánkban. Ön elmondja elképzeléseit álmai konyhabútoráról, majd sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek ezen elképzelések megvalósításában, annak érdekében, hogy Önnek praktikus, igényes és valóban minőségi konyhabútora készüljön. Amennyiben igényli, belsőépítész partnereink további segítséget tudnak nyújtani abban, hogy vágyai, elképzelései a legstílusosabb formában valósuljanak meg. 

Miután megtörténik az anyagok és formák kiválasztása a számos, cégünk kínálta lehetőség közül, elkészítjük a konyhabútor vázlati rajzát és az árajánlatot néhány munkanapon belül. Az ár elfogadása, és a konyhabútor megrendelése esetén, igénytől függően, számítógépes, 3D-s látványtervet készítünk, majd ezután történik a helyszíni felmérés, ahol a további vízszerelési, burkolási munkák esetleges elvégzéséhez szükséges paraméterek is egyeztetésre kerülnek, ezen szakemberek munkájának megkönnyítése érdekében. 

A megrendeléstől számítva, természetesen a munka és a megrendelés jellegétől függően, 2-6 héten belül történik az Ön konyhabútorának helyszíni beszerelése a cégünk által garantált minőségben. 

További kérdéseivel, vagy megrendelését illetően lépjen velünk kapcsolatba itt!